Voor beginners én ervaren modellen

Beginnende modellen gezocht (vrouwelijk) voor seizoen april – september 2022 voor shoot met amateurfotograaf.

De shoots zijn bedoeld voor meisjes met de vereisten: goed humeur, knap uiterlijk, slank figuur! 

Bij beginners van het eerste uur oefenen we vooral houdingen aannemen, hoe kijken naar de lens etc….! Twijfel je? Geen nood! De fotograaf leidt je wel met uitleg! Modellen worden nooit aangeraakt.

Later kan je dan eventueel de overstap maken naar een prof. fotograaf.

Het fotograferen gebeurd op buitenlocatie en is seizoensgebonden! (halfjaarlijks de betere weerperiode dus), ik verplaats me naar je locatie die je zelf mag kiezen, m.a.w. ik kom ter plaatse.

Soms kunnen niet ervaren modellen heel verrassend uit de hoek komen. Ik werk dus even graag met niet-ervaren als ervaren modellen…en ik zoek geregeld modellen met heel weinig of geen ervaring, want als je een opdracht krijgt om iemand te shooten die nog nooit voor de camera gestaan heeft, moet je dat als fotograaf ook kunnen. U kan uw kandidatuur indienen elk jaar vanaf december (kerstverlof). Wacht niet tot de maand begin maart 2020 want dan is de kans groot dat reeds alle weekends volzet zijn!

Stuur minstens (!) 1 foto en enkele gegevens (naam, leeftijd, woonplaats…) van jezelf naar [email protected] en per kerende kan je dan alle info krijgen die je wenst. Zonder foto kan je uiteraard NIET geselecteerd worden en zal aan uw bericht geen gevolg worden gegeven.

Tijdens de shoot heb je ruim de gelegenheid om van kleding te wisselen dus breng gerust, afhankelijk van de shoot, een ruime variatie mee. Je mag zo vaak omkleden als je wilt maar houd er rekening mee dat dit ten koste gaat van de tijd. Het is aan te raden om thuis al een selectie te maken en voor de spiegel uit te proberen. De shoots gebeuren in een leuke en totaal ontspannen sfeer.

We nemen de nodige pauzes, er wordt al eens goed gelachen tijdens het shooten etc….., kortom je voelt je direct op je gemak!

Meer uitleg kan je verkrijgen via facebook.

Wat verwacht ik van een model:

  • 18 tot 30 jaar, fotogeniek
  • eigen kleding 4 tenues, wat kleurrijk voor op de foto
  • eventueel minimum aan eigen make up (poedertje, mascara)

Tips:

  • Zorg dat je uitgerust bent en plan geen afspraken vlak voor de shoot.
  • Een leuk attribuut meebrengen is ook een must om je shoot op te vrolijken.