Voor beginners én ervaren modellen

Beginnend model gezocht (vrouwelijk) voor seizoen mei – september 2018 voor shoot met fotograaf. (2017 is volzet)

De shoots zijn op buitenlocatie en dus seizoensgebonden! (betere weerperiode) Locatie mag je zelf bepalen!

Soms kunnen niet ervaren modellen heel verrassend uit de hoek komen. Ik werk dus even graag met niet-ervaren als ervaren modellen…en ik zoek geregeld modellen met heel weinig of geen ervaring, want als je een opdracht krijgt om iemand te shooten die nog nooit voor de camera gestaan heeft, moet je dat als fotograaf ook kunnen. U kan zich kandidaat stellen vanaf het kerstverlof in december 2017 voor de start in mei 2018. Vereisten: goed humeur, verzorgd voorkomen, mooi uiterlijk!

Stuur minstens 1 foto en enkele gegevens van jezelf naar [email protected] en per kerende kan je dan alle info krijgen die je wenst. Zonder foto kan je uiteraard niet geselecteerd worden en zal aan uw bericht geen gevolg worden gegeven.

Tijdens de shoot heb je ruim de gelegenheid om van kleding te wisselen dus breng gerust, afhankelijk van de shoot, een ruime variatie mee. Je mag zo vaak omkleden als je wilt maar houd er rekening mee dat dit ten koste gaat van de tijd. Het is aan te raden om thuis al een selectie te maken en voor de spiegel uit te proberen. De shoots gebeuren in een leuke ontspannen sfeer.

Wat verwacht ik van een model:

  • 18 tot 30 jaar, fotogeniek
  • eigen kleding 4 tenues, wat kleurrijk voor op de foto
  • minimum aan eigen make up (poedertje, mascara)

Tips:

  • Zorg dat je uitgerust bent en plan geen afspraken vlak voor de shoot.
  • Een leuk attribuut meebrengen is ook een must om je shoot op te vrolijken.